Snygga etiketter på rulle för egen tillverkning

Ibland har du inte tid att vänta på tryckeriet. Då är etiketter på rulle mycket smidigare. Det går att trycka flasketiketter och andra typer av märkning på detta vis.

Även om det är en enkel metod är det inte amatörmässigt

trycka

Med en egen maskin är det lätt att få ett perfekt resultat varje gång. Gör dina egna streckkodER. Det är inte svårt. Metoden passar alla.

Etiketter på rulle är roligt

Med etiketter på rulle är du halvvägs där. Du kan välja produkter ur olika prisintervall. De är inte bara för hemmabruk utan också för kontoret och för den som tillverkar produkter.

Det kan ta tid att fästa produkterna. Det här kan göras manuellt eller med en maskin som är till för detta syfte. Du kan köpa självhäftande etiketter. Etikettens streckkod måste vara fortsatt tydlig.

Köp rätt etiketter till dina flaskor direkt

Etiketter till flaskor måste sitta ordentligt. Endast rätt etiketter på rulle fungerar. Den måste sitta ordentligt.

Formen är inte heller oviktigt. Andra föremål kanske har en plattare yta? Det är viktigt att du tänker på hur du placerar etiketten. Behåll läsbarheten genom att sätta etiketten på rätt sätt.

Trycka etiketter själv eller anlita tryckeri

Det här är en bra fråga. Man kan klara av det även om man har lite kunskap. Det går ju att anlita en designer för att skapa snygga etiketter som man sedan trycker på plats.

Men det är ofta en fördel att göra tillverkningen av dessa själv. allt-fraktfritt.se säljer de produkter som du behöver.Där kan du exempelvis köpa Epson7500G etikettfärgskrivare. etiketter papper Detta klarar inget tryckeri.

Brother P-touch termoetikettskrivare klarar enklare utskrifter. Med den medföljande programvaran kan du skriva ut från Excel.

Epson7500G kan dessutom skriva ut med en högre upplösning än ett tryckeri. Du kan forma etiketterna som du vill.

Det öppnar upp en helt ny värld av flexibilitet. nya märkningsregler eller att klistret torkar ut, att slippa köpa stora upplagor för att få ett vettigt pris är andra fördelar som spelar in.

Det går inte att ersätta tryckeriet helt. Om upplagorna är större kan du behöva hjälp.

Det kan ju också vara så att man inte har tid och plats för etiketterna. Då kan man se den ökade kostnaden för denna bit på ett tryckeri som skälig. Men ett tips är att se på möjligheten att själv ordna med märkningen. Det blir oftast snyggare då.