Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det kan även fortgå på sommaren.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

få

Hos allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Tar bort svett i 12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Applicera ett lager. Mer behövs inte. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten borta.

Varför går inte lukten bort?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Byt strumpor ofta. Använd nya strumpor varje dag. borttagare lukt i skor Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.