Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

luktätare

allt-fraktfritt.erbjuder 2 sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Det gäller skor med. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Prova att byta varje 24 timmar. dålig lukt i skor Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Byt så ofta du kan.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.