Nu finns det en specialbutik med fyllda lager av desinfektionsmedel till företag och vårdinrättningar

desinfektionsfabriken.com är en nystartad onlinebutik för desinfektionsmedel till företag och kommuner.

Företag som behöver olika sorters desinfektionsmedel i till sin verksamhet eller för hygienen i livsmedelsindustri eller vården.

Sprayer och tomflaskor har sålt slut överallt. Det gäller även biocider och glycerin. Priserna skenar.

desinfektionsfabriken.com kan trots detta leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål. C-vitamin som pulver ingår också i sortimentet.

Nätbutiken drivs av Gert Strand AB som har bevakats av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen under många år.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Det är vanligt att späda ut desinfektionsmedel med vatten.

ytdesinfektion

Vi gör inte så. När man desinficerar något går en del av biociden tillspillo för att knäcka smuts och annat på ytan och för att rengöra och väta sig ner i ytan.

Med Desinfektionsfabriken Smutsknäckare ligger du alltid steget före.
Vi har inte snålat med tensid i våra produkter. Det lyfter produkten till nya höjder.

Då kan biociden angripa bakterier istället.

Preparaten har en positiv laddning. positivt laddade. Några av våra vanligaste bakterier har en negativ laddning.

Det gör preparatet betydligt mer effektivt än vanlig handsprit.

Den återfuktar händerna även vid långvarig användning. Handsprit tvättar bara bort det naturliga fettet. Det gör att du kan smittas lättare.

Riktig handdesinfektion köper du bara av desinfektionsmedelsfabriken. Nu finns ytdesinfektion i sprayformat. Om du vill ha en bakteriedödande tvål så ska du kika igenom Smittstopps sortiment.

Om man inte vill betala så mycket för produkterna så kan man späda ut dem med vatten så att priset per flaska bli lägre. Det är inte ovanligt att priset kan mer än halveras.

5 liter kan räcka till betydligt mer än 200 liter. Det blir många flaskor. Genom att göra på detta sätt skonar du miljön flera gånger om. Produktionen av flaskorna framkallar farliga ämnen som du slipper om du inte bunkrar upp med flaskor.

Hitta nya vägar framåt. Nuförtiden säljs medlet på flaska.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Vi har nått stora framgångar med vårt triple action desinfektionsmedel. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av. 1-liters koncentratet räcker till inte mindre än 100 flaskor.

Börja med att späda ut koncentrat med en mängd vatten för att få rätt styrka, sedan kan du använda preparatet på flera olika skyddsutrustningar. Du kan köpa visirbad också.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Flaskorna är inte så bra som du tror, det är bättre att köpa koncentrat.

Coronaviruset.info rekommenderar produkterna.info.