Så enkelt är det att göra fruktsoda med kolsyra

En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. En populär svensk läsk är fruktsoda. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Att göra egen läsk blir kul med en läskmaskin. Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med rätt bubbel

bordsvatten

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Självklart har ljudet betydelse. Tänk bara på läskreklamen på tv.

Du kan få det ljudet hemma också. Du kan dricka läsk varje dag om du vill. Du kan smaksätta läsken precis som du själv vill. Om det är fruktsoda så ska du köpa den här smaken.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Du kan prova alla essenser. Du kan till exempel satsa på Julmust och därmed få denna dryck precis när du vill. Drick villkorslös julmust. Nybryggt must när du vill.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. När du köpt koncentratet kan du använda det direkt i din Sodastream. Testa dig fram vad gäller styrka för att få det att bli rätt.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Det kan vara mer än läsk. Du kan använda dig av smak på ett svagare sätt och på så vis minimera sockerintaget.

När du vill efterlikna vanlig läsk

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Du kan få den att smaka godare. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Otroligt!

Du kan skapa ordentliga smakkombinationer om du vet vad du gör. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

Även AGA och SodaStream använder billiga lösningsmedel. Upplevelsen kanske var så dålig att man väljer att inte köpa flera gånger. Aromhuset produkter är värda namnet. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Vill du bjuda andra på egen läsk?

Om du kan kolsyra hemma så kan du absolut bjuda hem andra. Förpackningen behöver du inte skämmas för. Många gillar idén med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Du kan ju fråga vad andra gillar. Det kanske finns en smak. Då är det ju bra om du kan ta fram den smaken. Ingen värd kan slå dig på fingrarna.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. sockerdricka hemläsk Du kommer inte att ångra dig. Det finns det ingen risk för.