Med en läskmaskin kan du göra sockerfri läsk

Det kan vara svårt att hitta alternativ till det vita sockret. Mycket gott innehåller socker därför kan det vara svårt att sluta med sockret. Men det finns en lösning.

Sockerfri läsk behåller den söta känslan. Du kan dricka vissa ämnen som smakar sött utan att vara det. Med en läskmaskin kan du ordna egen läsk.

Det är enkelt att göra sockerfri läsk med läskmaskinER

Med en läskmaskin blir du din egen bryggare. När du väl har använt den en gång så väcks din fantasi. Du inser att du inte bara kan köpa koncentrat till sockerfri Sockerdricka och Cola Zero.

läskedryck

Du kan ju ta smakessenser och skapa bubbelvatten som är lite roligare. Det är en helt annan sak än läsk då den inte är söt. Om du smaksätter vattnet blir det lite roligare.

Du kan lära dina barn att göra egen läsk. Det gör gott för hälsan också. Det blir en rutin att göra läsk hemma.

Välj bland olika läskkoncentrat

Det finns en rad olika läskkoncentrat som fungerar mycket bra för den som vill ha sockerfri läsk. Det kan vara svårt att hitta rätt läsk.

Essenserna kostar inte mycket därför är det lätt att bunkra upp. Du kan köpa smakerna online via ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du får en läsk helt utan socker och till lågt pris. Den är alltid på topp. Läsk som du köper i affären håller inte länge. Men med din läskmaskin så kan du vara säker på att varje glas dricka är fräscht och bubbligt.

Du gör läsken och dricker den direkt. sockerfria läskkoncentrat Du kan alltså laga middagen eller ställa fram tårtan och nötter för att genast servera färsk läsk utan socker till sällskapet. Alla får sin smak.

Mindre koncentrat ger mildare läsk

Eftersom det är du som producerar drycken kan du själv bestämma hur den ska smaka. Blanda ut essensen med vatten om du vill ha en mildare smak.

Indian Tonic är en mycket stark drinkmix som blandas med gin och ibland med vodka. Den starka smaken kan neutraliseras med lite Sockerdricka.

Du kan även bland läsk med Indian Tonic läskkoncentrat. Då får man en läsk som påminner om Grape Tonic, lätt bitter och mycket läskande. Dina smaklökar kommer att få ett äventyr.

Fyll på skafferiet med goda sockerfria drycker!

Du vill ju inte att den SOCKERFRIA LÄSKEN tar slut. Du bör ha minst ett eller två läskkoncentrat redo. Det gör att du orkar genom dagen. Du blir gladare utan socker.