Kan askorbinsyra bleka håret?

Du kanske redan vet vad askorbinsyra är för någonting? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Det kan man visst göra, men askorbinsyran ger inte samma effekt.

c

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra KÖPA för att på ett mycket milt sätt ändra på tonen.

När du använder askorbinsyra så är du skonsammare mot sitt hår. Även om det låter lite udda så kan man ju alltid prova.

När håret får en grön ton

Det kan verkligen kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det bero på olika saker. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Det gör så att din naturliga hårfärg återkommer.

C-vitamin har många oupptäckta användningsområden

Askorbinsyra kan behandla så mycket annat. Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Vad hjälper c-vitamin mot? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Det är inte allt.

Att ha en vacker hy är idealet för många

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Det kan ge en mycket bra effekt.

Hos allt-fraktfritt.se hittar du det du behöver.Askorbinsyra kan användas invärtes och utvärtes.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Användningsområdena är många. c vitamin C-vitamin är verkligen ett mirakelämne som håller håret friskt och hyn i form. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om den är gul så är det bara att kasta. Då den är billig är den smidig att köpa in.