Med den revolutionerande luktborttagareN får du luktfria skor

I Sverige tar vi ofta av oss skorna när vi är inomhus. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Men du kan inte börja behandla direkt, först måste du kontrollera om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så lätt att göra. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Fråga dem i din omgivning.

En luktborttagare som Svettluktsdödaren tar effektivt kol på all svettlukt. Det är en säker spray som fungerar effektivt.

Hos all-fraktfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

ta

Försök istället att isolera orsaken till illaluktande skor. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Med tanke på detta så bör du också se till att få bort dålig lukt i skorna.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. äcklig doft i tvättmaskin Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. När du går på fest kommer du inte längre att rensa dansgolvet med hjälp av fotsvett.

En spray – flera användningsområden

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Enkel användning genom att spraya direkt på produkten.

Tänk på andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. Det är inte självklart att alla uppfattar lukten som problematisk. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Gör inte det.