Du vet antagligen att grape tonic nyttjas för att spä ut drinkar?

Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka upp. Du behöver inte hälla i ren vodka. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

grape

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Du får en god smak. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Ha maskinen på stand-by. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. De finns på Rusta och ÖB.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Mixa fritt. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan ändra smaken på vin också. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Mixa smaker fritt. Färgen fixar du till direkt. gin och grape tonic Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. Starta bara läskmaskinen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.