Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Servera det till barnen.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

Läsk

Sockerdricka är en mycket populär läsk. Det här är en klassisk svensk dryck. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Det är en lättsam dryck. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Det är bra om du vill justera sötman. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

Om du gör bål får läsken inte ta över. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Sedan är det bara att blanda. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Men så behöver det inte vara.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. Sockerdricka pris Socker behöver heller inte vara farligt. Det beror på hur du konsumerar det. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Det handlar om presentation. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Det kan smaka bra ändå. Servera i egna glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Prova dig fram. Piffa till det.

Smaken går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det uppfattas som friskt.