Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Det är enkelt. Om du vill lyckas med dina bubblor då ska du ladda med ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då har man det som krävs.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Det finns bra recept såpbubblor online men man kan lätt mixtra fram den perfekta lösningen med glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Detta är ett riktigt billigt nöje.

Finns glycerin på webben?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Du kan spara pengar online. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se köpa glycerin Då sommaren är lång så kan man ju bunkra upp på en gång.

Är glycerin farligt?

propantriol

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det är inge fara. Samma sak gäller för glycerin. Man ska inte äta det direkt. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är inte farligt. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur ska jag göra?

Börja med att köpa rätt redskap. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Man kan prova både ute och inne så länge man är försiktig och inte halkar.