Köp en modern etikettmaskin

Antal etiketter spelar ingen roll. Ju proffsigare du jobbar ju mer tid kan du spara. Det kan vara värt att investera i en etikettmaskin som klarar höga volymer av etikettering.

Den måste vara enkel att hantera. Du behöver inte köpa en automatiskt etikettmaskin. Om du använder dessa maskiner blir du klar snabbare.

Hur du placerar etiketten har betydelse

Det man inte får glömma bort är att man med etiketteringen måste få en god placering. Det är viktigt att streckkoden inte förstörs.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Då måste behandla etiketten på rätt sätt och placera den så att den syns. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer manuella etikettmaskiner.

Det ska inte vara svårt att placera etiketten. En maskin ska ju underlätta arbetet. Detta oavsett om det handlar om flasketiketter eller märkning för burkar. Man laddar maskinen med etiketter på rulle och sedan så ska det bara vara att dra igång appliceringen.

designa

Välja rätt maskin för egen etikettering på kontor och verkstad

Det finns nästan lika många varianter som människor på jorden. Du måste välja rätt. Innan köpet kan du läsa omdömen om vad andra säger. Det kan faktiskt vara så att de enklare modellerna är att föredra.

Stora volymer

Att trycka stora volymer kostar på, då kan det vara lika bra att köpa en egen maskin. Det behöver inte vara dyrt. Det ser bra ut och resultatet blir bra.

Etiketteringen kan skötas av alla på företaget. Man kan också leja andra.

Det blir dyrt att ta in externa aktörer. Det är en perfekt hemmasyssla.

Den som gör jobbet kan fakturera i efterhand.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Om du använder etiketter så kan det kosta 2 kronor. Om man gör det hemma blir kostnaden bara 50 öre.

Rätt typ av klistermärken ger bättre resultat

Etiketterna måste hålla en viss kvalitet. De ska fästa väl så att man inte måste göra om allting. En etiketteringsmaskin kan ju inte klara av att etikettera med märken som inte fastnar. Det blir kalabalik av allting.

Det är viktigt att tänka på etiketternas kvalitet när du väljer etikettmaskin. självhäftande papper Papprets kvalitet kan vara avgörande. Lägg därför den tid som krävs på att hitta rätt form av etiketter för varje projekt.

Enkla projekt och ytterkartonger klarar sig ofta med en Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle. Den är billigast på dustin.se

Om du vill ha färgutskrifter så kan du använda Epson7500G. Den kostar men utskrifterna per etikett blir billiga. Man kan googla.

Etikettpapper av hög kvalitet finns hos allt-fraktfritt.se.

Man kan fråga andra också. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.