Bjud vänner på cola zero och sockerfri sockerdricka för bättre hälsa

Socker är inget vidare. Men det finns socker i det mesta. Det mesta godis innehåller socker. Du kan ju prova att köpa hem cola zero.

Andra väljer att äta mer medvetet. Även om det är ok att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka, är det inte särskilt bra att göra det varje dag. Men då kan ju läsken bli avslagen.

Gör egen cola zero hemma

lightläsk

De läsk du köper i butiken håller inte länge. Det går snabbt. Den blir inte god att dricka.

Om du har en läskmaskin så slipper du det problemet. Du kan nämligen göra egen läsk precis när du känner för det. Du använder din Sodastream eller annan läskmaskin med läskkoncentrat och får sedan en flaska eller ett glas.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Då behöver du inte tänka på sockret.

Det är nästan omöjligt att få en produkt utan sötningsmedel idag. Du hittar Aromhusets produkter online via allt-fraktfritt.se.

För alla tillfällen

Dina vänner kanske vill ha sockerfria alternativ? Många gånger så är det så att du har vänner som av en eller annan anledning inte kommer att röra vid Julmust, Champis och Pommac som du gör själv hemma.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Du blir mycket uppskattad om du använder artiklar från Aromhuset. Har man provat andra fabrikat innan blir man förvånad.

Då är det en stor fördel att du har en flaska eller två med smakessens som är helt utan socker. Du kan välja hemma läsk som ska smaka sött eller så kan du välja en essens som är till för att ge bubbelvatten lite mer smak.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

En läskmaskin får inte begränsa dig. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Känn dig för. Du kan göra eget mineralvatten till middagen.

2 droppar är allt du behöver för att få riktigt kraftiga smaker.

Det går att blanda olika smakessenser för att få ny smak. Men allt kan inte bli perfekt. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Läs instruktionerna.

För mycket smak är inte nödvändigtvis gott. cola innehåll Genom att göra egen läsk spar du in på onödiga kostnader. Det krävs inte så mycket för att du ska få den rätta smaken. Då har du alltid någonting gott hemma.